dinsdag 1 november 2011

nieuwe flow en inspiratie...

webnotes studio Neeltje bij Djello
Ik kreeg vandaag de nieuwe Flow-magazine, nummer 7 van dit jaar. Helemaal in Kerst-sfeer aan de voorkant. Maar goed: ik wordt altijd heel nieuwsgierig naar de zelfmaakideetjes en de spullen die erbij zitten. Het schrift van Natascha Boer vind ik helemaal tof! Ik heb gelijk eens op haar site gekeken. Mooi! Leuke sfeer, krijg helemaal zin om verder te kijken. Ze heeft een leuk gedeelte van de Flow-agenda gemaakt. Van alles in elkaar verweven als kadokaartjes, zegels in een mooie illustratie.
illustratie Natascha Boer in Flow agenda

Zowiezo hou ik erg van mooi papierwerk en zo surfde ik vorige week eens naar uponafold, ook een webwinkel/blog waar je gelijk door wil klikken om te zien wat ze er hebben.... Daar hadden ze deze kadoversieringen. Leuk idee! Jammer dat ie in Australië zitten.
oribbon van Azumi Mitsuboshi uit Japan
Maar we hebben in Nederland ook best veel leuke webwinkels met goede papierwerk. Zo kijk ik graag wat Maureen van Djello nu weer voor nieuws heeft. Denk dat ik deze scooter eens een keer ga maken...hij is te koop als postkaart, dus ook nog eens een leuk postkadootje..
Monkey Design uit Taiwan
Ik kijk al uit naar flavouriteslive over 2 weken. Eens zien welke papierwerk ik nog niet gezien heb... en ook ga ik naar een leuke powersessie. Wie weet wat het me brengt!

2 opmerkingen:

  1. Die UPON A FOLD site is zo heerlijk. Daar kijk ik ook regelmatig op. Maar ik heb een mazzeltje, m'n zus woont voor 2 jaar in Brisbane. Dus zij kan spulletjes voor me bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt goed. er zijn vast nog veel meer leuke shops lijkt mij. Ik zal eens kijken.

    BeantwoordenVerwijderen