dinsdag 18 oktober 2011

Style Guide Home


                                     styling Kim Hartman van Ideepresentaties

Perscentrum Wonen signaleert al bijna twee decennia het modebeeld op interieurgebied. Zij laten aan de woonbranche alle ins & outs zien, laten nieuwe collecties zien, geven richting aan de actuele woonsferen, praten mee over kleuren etc. Hun site is een bron van inspiratie om goed op de hoogte te blijven van nieuwe trends. Naast het geven van info over trends, geven ze ook informatie over producten, geven ze woonwinkeltips en leveren zij publicaties aan voor tijdschriften en kranten.
Af en toe werken wij als stylisten ook samen met PCW. De laatste twee beurzen in het HomeTradeCenter werden de stijlkamers opgemaakt in de nieuwste woonmodetrends. Voor mij extra leuk dus om de publicaties hiervan te bekijken. 
                                      styling Giny Schoenmaker en Els Hustinx van Binnen-kijken

Regelmatig geven zij de Style Guide Home uit. Een inspiratieboek voor interieur en styling. Gelukkig hebben ze er ook een digitaal exemplaar van. Via deze link kun je de editie 2011/2012 eens goed bekijken. Zo kun je lezen over de nieuwe woonmodetrends, lees je de Social strip, vertellen er stylisten en detaillisten en meer. Een kijkje waard...
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen